Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Kedves Pedagógus Kollégák!

Feltöltve: 2018. április 30.

Mi, a Vojtina Bábszínház munkatársai maximálisan igyekszünk figyelembe venni a hozzánk érkező óvodás és iskolás csoportok igényeit, vonatkozzon az a műsortervre, vagy az előadások időpontjára, ezért az elmúlt évek alatt sikerült harmonikus kapcsolatot kialakítanunk az óvodák, iskolák szervezőivel, a csoportokat kísérő pedagógus kollégákkal, ami nem kis részben köszönhető Kapusi Miklós szervező kollégánknak.
Az idei évadban előfordult néhány alkalommal, hogy a rossz időre, esőre, hóra, vagy jeges útviszonyokra való hivatkozással nem érkeztek meg hozzánk a bejelentkezett csoportok és ezt az előadás kezdés előtt 1-2 órával jelezték a bábszínház szervezésén.

Ebben az esetben már nem tudunk a műsor beosztáson változtatni, s különösen nehéz ezt megoldani a tavaszi hónapokban, amikor közeledik az évad (és a tanév) vége és nincsenek további játszási napjaink. Anyagi kár is éri színházunkat ez esetben, hiszen a közreműködő művészek, vendégművészek illetve a technikai munkatársak díját ez esetben is ki kell fizetni, s a fenntartónk felé is jeleznünk kell az előadás költségek emelkedését. Ezért hoztuk meg azt a döntést, hogy amennyiben nem „vis major” helyzet állt elő (Pl. lerobbant a szállító jármű, nagylétszámú hiányzás, betegség miatt, vagy elháríthatatlan közlekedési illetve időjárási helyzet – hóakadály) a csoport távolmaradásának okaként, akkor nem tudjuk pótolni az előadást más időpontban.

Ezért tisztelettel kérjük a Kollégákat, hogy kísérjék figyelemmel az előadás időpontjában várható időjárási helyzetet, hogy felkészülhessenek arra.

Megértésüket megköszönve, együttműködésükre számítva, üdvözlettel:

                                                                  Asbóth Anikó
                                                                     igazgató

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu