Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Kisokos
Intézkedéseink a biztonságos szórakozásért

Feltöltve: 2020. szeptember 11.

Kedves Közönségünk!

Abban reménykedtünk, hogy az évad kezdetével már úgy szólíthatunk meg titeket, hogy a nagy nehézségeken túl vagyunk, átvészeltük a vírushelyzet okozta akadályokat, ám sajnos még mindig fokozott óvatossággal kell magunkra és egymásra figyelni.
Nagyon vártuk már, hogy újra találkozhassunk veletek, és nektek játszhassunk, így kidolgoztunk néhány megoldást, amely a lehető legmagasabb szinten garantálja a biztonságos szórakozást.
 

Arra kérünk titeket, hogy figyelmesen olvassátok el tájékoztatónkat. Az intézkedések minden előadást és eseményt megelőznek majd. Ezekkel a lépésekkel kívánjuk megőrizni az egészségeteket, de ne feledjétek, hogy a vírushelyzet után is gyakran mossatok kezet!
E különösen érzékeny időszakban fokozott készültséggel, de nagy-nagy szeretettel vár Benneteket a Vojtina egész Társulata!

  • Be- és kilépéskor, a ruhatárnál, a nézőforgalmi terekben koordinált közlekedéssel zárjuk ki a vírus terjedés különböző lehetőségeit.
     
  • Ezen felül belépéskor, mosdó használata után és a ruhatárnál a vendégeknek lehetőségük lesz a kézfertőtlenítésre, amelyben a kollégáink segítenek majd - a távolság megtartásával.
     
  • A színházunkba érkező csoportokat egymástól elválasztjuk. A csoportok tagjai egymástól biztonságos távolságban tudják végignézni az előadást. A nézőtéren kihagyott sorokkal választjuk el a különböző csoportokat. Az elhelyezkedést és a terem elhagyását kollégáink koordinálják a távolságok megtartása érdekében.
     
  • Az előadásokat csökkentett nézőszámmal tartjuk meg, ezzel is biztonságosabbá téve a szórakozást.
     
  • A székek könyöklőjét, karfáját, a nézőforgalmi terekben a mosdókat, pultokat, kilincseket minden előadás előtt alaposan fertőtlenítjük.
     
  • Minden előadás előtt és után alapos szellőztetést tartunk az egész épületben.
     
  • Vendégeinknek kötelező az épületben a maszkviselés. 
     
  • Színházunk a szabadközönség számára - szükség esetén - szájmaszkokat biztosít térítésmentesen. 
     
  • A színházunk munkatársainak kötelező a szájmaszk viselés.
     
  • Az előadásainkat csak tünetmentes vendégeink tekinthetik meg. Éppen ezért fokozottan kérünk titeket, hogyha bármilyen tünetet tapasztaltok magatokon (köhögés, nehézlégzés, fáradékonyság, láz, szemégés) kíméljétek meg társaitokat a fertőzés veszélyétől az adott előadás kihagyásával.
     
  • Kiemelten felhívjuk a figyelmeteket az online jegyvásárlás lehetőségére, amely bevezetésén dolgozunk, hogy csökkentsük a manuális pénzforgalmat, amely érintkezéssel jár. Az online jegyvásárlással kényelmesen és biztonságosan hozzá tudtok hozzájutni a belépőjegyekhez. 
     
  • Amint ez a lehetőség rendelkezésre áll számotokra, tájékoztatunk titeket a honlapon és a Facebook-oldalunkon.
     

Erre az évadra rengeteg tervünk van, és sokat készültünk arra, hogy a lehető legizgalmasabb, legérdekesebb előadásokat, programokat tárjuk elétek. Sok-sok elmesélésre váró történetünk van, amelyek a közönségre várnak. Ezek csak általatok nyernek értelmet. Idén ünnepeljük a Vojtina-társulat megalakulásának 45. évfordulóját, így rengeteg olyan program is szerepel a terveink között, amelyeket kifejezetten az idei, jubileumi évadra találtunk ki. Ezek az események megismételhetetlen élményekkel gazdagítanak majd minket, amelyek nektek és rólatok szólnak. Mindenkit arra biztatunk, hogy a vírusveszély ellenére tartsatok velünk ebben az évadban is a hagyományos bérletkonstrukciókkal.

Mint látjátok, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne maradjatok a Vojtina Bábszínház nélkül és mi sem nélkületek. Annak érdekében, hogy a biztonságot ne csak a színházunk tereibe, de a jegyvásárlás lehetőségeibe is beemeljük, különböző megoldásokat találtunk ki nektek, amelyek a helyzethez és az igényekhez igazítják a belépők típusait.

Mit is ajánlunk?
Részletfizetési lehetőség a csoportok számára:

Eddigi szokásunktól eltérően a 4 alkalomra szóló bérletünkre részletfizetési lehetőséget kínálunk. A családok helyzetének megkönnyítése érdekében lehetőséget biztosítunk arra, hogy az iskolás és óvodás csoportok két részletben fizessék ki a bérlet árát.
A bérlet első felét az őszi félévben, október 31-ig kell kifizetni, a második részletet 2021. február 28-ig. Tartós vírushelyzet esetén a bérlet második fele lemondható.

Bérletes előadásainkra továbbra is lehetséges jegyeket váltani.

A biztonsági intézkedéseink a családok és csoportok esetében is érvényben lesznek.

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu