Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Élményeim a Vojtináról
Közös emlékezésre hívunk Benneteket!

Feltöltve: 2020. november 9.


A Vojtina Bábszínház pontosan 2020. december 31-én ünnepli a 45. születésnapját. Ebben a 45 évben rengeteg élményt halmoztunk fel, amelyeket kár lenne csak magunknak őrizgetni.

Osszuk meg egymással!

Szeretnénk látni, hogy nektek mi a legkedvesebb Vojtina-emléketek, így arra kérünk titeket, hogy keressétek elő rólunk őrzött tárgyi emlékeiteket, fényképeiteket, videóitokat, a nálunk töltött vidám pillanatok lenyomatait és küldjétek meg nekünk őket. Ha valaki, csak egy kedves élményét szeretné megosztani velünk kapcsolatban írásos formában, azt is szívesen fogadjuk. Az ünnep csak veletek és az élményeitekkel lehet teljes! 

A beérkezett emlékeket december 13-ig várjuk a vojtinaszervezes@gmail.com e-mail címre. Az e-mailben írjátok meg nekünk a neveteket, elérhetőségeteket és emlékeiteket a fényképekről, tárgyakról. Az e-mail tárgya legyen: Élményeim a Vojtináról! Azért esett a választás december 31-re - azontúl, hogy 45 éve pontosan ekkor alakult a társulatunk - mert az újévvel szimbolikusan nem csak a múltba tekintést, de a hasonlóan élménygazdag jövőbe nézést is szeretnénk kifejezni. Múltból a jövőbe, örömökkel, élményekkel gazdagon búcsúzunk az elmúlt 45 évtől. 

December 31-én az emlékek megosztásra kerülnek a honlapunkon és a Facebook-oldalunkon, hogy közösen ünnepeljünk. 

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a fotók, videók, emlékek elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy ezeket megoszthassuk oldalainkon. 

A beküldők között a félév során több alkalommal nyereményeket sorsolunk ki: a Vojtina Bábszínház történetét bemutató könyvsorozatot, családi belépőket programjainkra, vojtinás ajándéktárgyakból álló csomagokat.

Beküldési határidő: 2020. december 13-ig folyamatosan várjuk küldeményeiteket!


Emlékezz velünk!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu