hu en

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.

href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

hu en

Hírek

Rajzpályázatunkat meghosszabbítottuk!

Feltöltve: 2020. szeptember 30.

Rajzpályázatunkat meghosszabbítottuk!


Rajzpályázatunkat 2020.október 5-ig meghosszabbítottuk! Az alkotásaitokat személyesen vagy postai úton juttathatjátok el a Vojtina Bábszínházba (4026 Debrecen, Kálvin tér 13.). Képeitek hátoldalára ne felejtsétek el ráírni saját neveteket, életkorotokat, otthoni címeteket vagy iskolátok nevét és címét, illetve a rajzpályázat címét: A libapásztorlány. 

Augusztus 30-án mutattuk be A libapásztorlány című előadásunkat a Vojtina Bábszínház színháztermében.
Mesénkben a királykisasszony kezét megkérte egy távoli országban lakó királyfi.
Mikor aztán közelgett az esküvő ideje, a menyasszonynak útra kellett kelnie abba a messzi országba. Édesanyja ellátta őt mindennel, amit egy királykisasszonnyal hozományba illik adni, aztán kiválasztotta szolgálólányai közül a legszebbiket, s azt komornának rendelte mellé. A hosszú úton azonban sok veszély leselkedett rájuk, és a komornáról is kiderült, hogy gonosz és nagyravágyó. Ráparancsolt a királykisasszonyra, hogy cseréljenek ruhát, és attól kezdve a királylány lett a komorna, a komorna pedig a királylány. Így érkeztek meg a királyfi palotájába, ahol a királylányból libapásztorlány lett.
A mese végére természetesen minden jóra fordul! Hogy hogyan? Látogassatok el bábszínházunkba, nézzétek meg mesénket és megtudhatjátok a választ! 

Rajzpályázatunkban most arra szeretnénk kérni Benneteket, hogy osszátok két részre rajzlapjaitokat és az egyik felére rajzoljátok le nekünk a libapásztorlányt, ahogy a libákat őrzi a réten, a másik felére pedig a királylányt a palotájában, miután kiderült az igazság és minden jóra fordult! 

Képeitek közül az előadásunkban szereplő színészek választják majd ki a számukra legkedvesebbeket. A kiválasztott képek alkotóinak jutalma egy 3 fős családi belépő
A libapásztorlány című előadásunkra, illetve egy dedikált fotómontázs az előadásról.

Alkotásaitokat bábszínházunk Gyerkőcfalán most is kiállítjuk majd, így ha betértek hozzánk, viszontláthatjátok alkotásaitokat.

Jókedvű rajzolást kívánunk!

 

Színháztermi előadás: 1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 1.200 Ft / fő
Felnőttelőadás: 1.200 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet: 3.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás: 1.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 1.000 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13. +36 (52) 418-160 vojtina@vojtinababszinhaz.hu
Vojtina Bábszínház © 2016 - 2021 Minden jog fenntartva!