Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Ha Gyermeknap, akkor irány a Kultúrpark!

Feltöltve: 2020. május 28.

Május utolsó hétvégéjén – amely pünkösdhétfővel háromnapossá egészül ki – a gyermekeké lesz a főszerep az idén 60 éves Nagyerdei Kultúrparkban, ahol – a jelenlegi korlátozások betartása és az intézmény külön óvintézkedései mellett – izgalmas programokkal és számos újdonsággal várnak kicsiket és nagyokat.

Május 31-én, vasárnap a Vojtina Bábszínház Társulatával közösen szervezett program keretében óránként (10.30, 12.00, 13.00 és 14.30 órától) útjára indul majd a Kultúrpark zenélő csacsifogata, amely gólyalábasok és bábosok menetével színesedik. A közönség emellett 11.00 és 13.30 órától bábelőadást is láthat Vitéz László – Az elásott kincs címmel a Vidámpark Vitéz László-színpadán Takács Dani és Lehőcz Zsuzsi előadásában.

A Debreceni hobbimodellezők jóvoltából pedig a látogatók megismerkedhetnek majd az autómodellezés rejtelmeivel is.
A gyermeknapi hosszú hétvégén vidámparki újdonságokból sem lesz hiány. Továbbra is várja a virtuális kalandok szerelmeseit az új 10D mozi és a szórakoztató testmozgási lehetőséget kínáló Icaros, de visszatér a kínálatba a gyermekek nagy kedvence, a pónilovaglás is. Mindemellett a nagyközönség végre kipróbálhatja majd a megújult Apollo-X-et (korábbi nevén Meglepetést), amely az űrutazás földöntúli élményével várja az érdeklődő asztronautákat.

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel az intézmény külön óvintézkedésekkel is készül erre a különleges alkalomra: a vendégforgalom jobb elosztása érdekében a hosszú hétvégére kinyitják az Oláh Gábor utcai állatkerti bejáratot is, továbbá javasolják az online jegyvásárlást, amely a sorban állás elkerülésének köszönhetően nemcsak biztonságosabb, de gyorsabb és kényelmesebb bejutást is biztosít. A létesítmények és játékgépek fertőtlenítése pedig – ahogy az újranyitás óta folyamatosan – fokozott rendszerességgel történik.

Állatkerti, illetve vidámparki belépővel valamennyi programelem megtekinthető, gyermeknap alkalmából pedig az intézmény ajándék kisvasúti körrel kedveskedik minden 14 év alatti látogatójának!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu