Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Rajz- és meseíró pályázat

Feltöltve: 2020. május 23.

Él egy szürke kis madár kerek e világon, kinek páratlan a hangja, mindenki csodálja. Májusi éjszakákon trillázva hívja párját, igézve ezzel gyermeket, tanítót, sőt magát a császárt.
Szabadon szállva éneke hozzád is elér, ám fogságban elnémul, és nem dalol többé.

Vajon melyik madár nevét rejti ez a pár sor? Talán segítséget jelent, ha eláruljuk, bábszínházunkban előadás is készült a róla szóló meséből.
Hát, persze, hogy a kis fülemülére gondoltunk. Hallottátok már őt énekelni? Most megmutatjuk, hogy előadásunkban, milyen dallam csendült fel, amikor dalra fakadt.
Ide kattintva hallgathatjátok meg!
Mi jutott eszetekbe, miközben hallgattátok?

Miről szól a Fülemüle éneke?

Ha elképzeltétek, akkor nincs más dolgotok, mint megrajzolni nekünk. Alkotásaitokat „online rajzfalunkon” fogjátok tudni megnézni, ami facebook oldalunkon lesz elérhető. A legtöbb lájkot begyűjtő képek tulajdonosait bábszínészeink „személyesen” lepik meg a virtuális térben.

Függetlenül attól, hogy rajzzal készülsz vagy nem, írásban is megfogalmazhatod érzéseidet, gondolataidat a fülemüle énekéről. Műfaji megkötés nélkül várunk minden alkotást! Legyen az vers, mese, esszé, ha papírra vetetted, és elküldöd nekünk, mi facebook oldalunkon közzétesszük, sőt a legsikeresebbet egyik bábszínész kollégánk felolvasásában is megosztjuk közösségi oldalunkon.

Mindkét pályázat alkotásait a vojtinaszervezes@gmail.com címre várjuk. Ne felejtsétek el megírni nekünk a neveteket és életkorotokat!

Beküldési határidő: június 7.

Eredményhirdetés: június 11.

Jókedvű rajzolást és meseszövést kívánunk!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu