hu en

Hírek

Mesekönyv gyűjtő akció

Feltöltve: 2018. november 17.

Mesekönyv gyűjtő akció

A KönyvSziget (KöSzi) csapata szeretné bővíteni a tematikus, nyitott könyvespolcok számát a városban. Egy kifejezetten gyerekeknek szóló polc létrehozását tervezik a Kék Erdő Alapítványnak is otthont adó nagyerdei villában (Komlóssy út 54.).
Mi, a Vojtina Bábszínház munkatársai szeretnénk ennek a gyerekeknek szóló könyvespolcnak a kezdő könyvkészletének az összegyűjtését segíteni.
A felajánlásokat december 9-ig (vasárnapig) várjuk bábszínházunk portáján hétköznapokon 8-17 óráig, szombaton és vasárnap 9-12 óráig.

 


Amikor odakint dideregve bújunk nagykabátunkba, és futunk mindennapi teendőink után, vágyakozva gondolunk arra, milyen jó is lenne bevackolni magunkat a melegbe, és kezünkben egy izgalmas könyvvel önfeledten elmerülni egy másik világban.
Jó időnként kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből, és újabb reményekkel szembenézni a ránk váró nehézségekkel. Menedéket jelenthet ilyenkor egy könyv, amely izgalmas történetével elvarázsolja az olvasót és hallgatót egyaránt.

Reméljük, hogy sokan tudjátok, hogy van egy közösségi könyvespolc Debrecenben a Csokonai Színház mögött az Ady parkban. Erről a könyvespolcról bárki bármikor hozhat el könyvet, illetve vihet is oda könyveket, amikre már nincs szüksége és szívesen felajánlaná másoknak. A KönyvSziget (KöSzi) csapata szeretné bővíteni a tematikus, nyitott, könyvespolcok számát a városban. Egy kifejezetten gyerekeknek szóló polc létrehozását tervezik a Kék Erdő Alapítványnak is otthont adó nagyerdei villában (Komlóssy út 54.).
A Kék Erdő Alapítvány azért jött létre, hogy segítse azokat a családokat, ahol a gyermek szenzoros feldolgozási zavarral küzd, tehát érzékelési rendellenességgel él. A délelőtti tanulókör inkluzív mindennapi oktatást biztosít magántanulóknak, befogadva SNI-s (sajátos nevelési igényű) gyerkőcöket (autista, szenzoros, tanulási nehézségekkel küzdők stb.), a délutáni szakkörök pedig bárki számára nyitottak. Hamarosan itt is lehet majd hozni, vinni, olvasgatni a könyveket. Mi, a Vojtina Bábszínház munkatársai szeretnénk ennek a gyerekeknek szóló könyvespolcnak a kezdő könyvkészletének az összegyűjtését segíteni.

Ezért arra kérjük a hozzánk érkezőket, hogyha tehetik, egy mesekönyv felajánlásával tegyék színesebbé a gyermekek mindennapjait.
A felajánlott könyvek lehetnek újonnan vásároltak, vagy megkímélt állapotú használtak is, a lényeg, hogy örömet szerezzenek. A felajánlásokat december 9-ig (vasárnapig) várjuk bábszínházunk portáján hétköznapokon 8-17 óráig, szombaton és vasárnap 9-12 óráig.
Az összegyűlt mesekönyveket december 13-án (csütörtökön) 13.00 órakor a Kék Erdő Házban adjuk át.


Sok szeretettel várunk mindenkit!

 

Színháztermi előadás: 1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 1.200 Ft / fő
Felnőttelőadás: 1.200 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet: 3.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás: 1.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 1.000 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13. +36 (52) 418-160 vojtina@vojtinababszinhaz.hu
Vojtina Bábszínház © 2016 - 2019 Minden jog fenntartva!