Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Hírek

Gondolunk Rátok!

Feltöltve: 2013. november 27.

Lila gömbdíszekkel a leukémiás gyermekekért

 

Bábszínházunk évek óta segíti a beteg gyerekek gyógyulását a Leukémiás Gyermekekért Alapítvánnyal, akik 2013-ban „Gondolunk Rátok!” címmel ismét szerveznek „lila gömb” akciót, amihez mi is csatlakoztunk.

 

 

 

Mindannyiunk életében előfordult már, hogy megbetegedtünk. Elesettnek, kiszolgáltatottnak érezzük ilyenkor magunkat és mielőbb szeretnénk meggyógyulni.

Egy kisgyermek még inkább egyedül érzi magát ilyenkor, még akkor is, ha szülei, orvosai mindent megtesznek azért, hogy enyhítsék fájdalmait, derűt és mosolyt vigyenek a napjaiba.

Az életünkben számtalan olyan helyzet adódik, amikor bizonyosság nélkül, csupán a reménybe kapaszkodhatunk, ezt teszik a beteg leukémiás gyerekek és szüleik nap, mint nap. Számukra minden segítség a felépülés reményét jelenti, ezért gondoltuk úgy, hogy az idén is csatlakozunk a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kezdeményezéséhez, és továbbítjuk kérésüket. A kis betegeknek a lila szín a reményt jelképezi, ezért arra kérjük Debrecen és a környező települések lakosait, hogy ezekre a bátor gyerekekre gondolva karácsonyfájuk díszei közé egy lila színűt is helyezzenek el. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani azzal,  hogy, a beteg gyerekek és szüleik által készített lila gömbdíszekkel fogadjuk a hozzánk érkezőket.

A gömbökkel vagy esetleg más otthon talált lila színű dísszel ékesített karácsonyfáról fényképeket várunk a gondolunkratok@gmail.com e-mail címre. Az összegyűjtött fotókból az alapítvány dolgozói egy nagy tablót készítenek a gyerekek klinikai játszószobájába. Arra kérünk mindenkit, küldjenek sok-sok fényképet, hogy a kis betegek érezhessék, milyen sokan bíznak felépülésükben.

Gondoljunk együtt Szentestén a mi kis hőseinkre!

Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu