Ugrás a főmenühözUgrás a tartalomraUgrás a lábléchez
4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160 href="mailto:uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov">uh!pont!zahnizsbabanitjov!kukac!anitjov

Archívum

Babusgató

Feltöltve: 2012. április 1.

tipegő program

Babusgató

Nekünk felnőtteknek, játszóknak és szülőknek egyre fontosabb, hogy ne veszítsük el a mértéket a természet ritmusaival. Így gyermekeink fejlődésében is a legtermészetesebb ütemet megtartva fedezzük fel magunkban is a hozzá (Természet) és hozzájuk (Gyermekek) vezető utakat! Egy játszó-térben az érzékszervekre ható ritmus, kép, muzsika harmóniáját keresve próbálhatja ki magát minden szülő annak érdekében, hogy szinte most született (3 hónapostól a 3 évesig) gyermekével kiteljesíthesse kapcsolatát. A tartalmakat a magyar nép műveltségéből merítjük. Ringatva, énekelve, „babázva” megpróbáljuk „lassúbbítani” az időt, a gyermek életritmusához igazítani felnőtt időérzékelésünket.

Erre a foglalkozásra előre be kell jelentkezni,
mivel egyszerre 15 gyermeket és szüleiket (tehát 30-35 főt) tudunk fogadni.
Kérünk tehát mindenkit, aki apróságával erre a foglalkozásunkra szeretne jönni, jelentkezzen be előre! Így mi magunk is tudni fogjuk, hogy kiket és mikorra várhatunk. Ezt Láposi Terkánál vagy Kapusi Miklós közönságszervezőnél tehetik meg. A szülők a név mellett jelezzék gyermekük korát is! Arra kérünk viszont minden anyukát a játékok hatásának érdekében, hogy a nagyobb testvért (ha van, és 3 évesnél idősebb!) ez esetben bízza addig az apukára. Tudjuk és megéljük, hogy a legegészségesebb és legtermészetesebb a család életében a közös játék, az együttlét. Ezen alkalmakon azonban a legkisebbek játékait próbálnánk ki úgy, hogy otthon a nagyobb testvért is bevonhassa majd az édesanya. Köszönjük megértésüket, és várjuk a találkozásokat! A részletek felől a 06/52/418-160-as telefonszámon érdeklődhetnek.




Színháztermi előadás:2.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:2.000 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet:4.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Színháztermi előadás:1.700 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás:1.700 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13.+36 (52) 418-160vojtina@vojtinababszinhaz.hu