hu en

Rajzpályázat

Rajzpályázat

Varázsceruza

Feltöltve 2018. január 26.

 

Ismeritek Világszép Ilonát? Ő a virágot lépő lány, akivel különös varázslat történik: lépte nyomán virág nyílik, hajából soha nem látott szépségű virágok hullanak, könnyei gyémántgyöngyök.


Lessük csak meg közelebbről Világszép Ilonát! Vajon hogy nézhet ki? Szőke vagy barna, hosszú ruhát visel-e vagy rövidet, van-e rajta cipő? Milyen lehet, amikor sétál? Hogy nézhetnek ki a virágok, amelyek a lábai nyomán teremnek? Milyen színűek és formájúak? Van köztük vajon tulipán, nefelejcs vagy bazsarózsa? Ahány kérdés, annyi válasz. Ha elképzeltétek a ti saját Világszép Ilonátokat, akkor rajzoljátok vagy fessétek le nekünk őt sétálás közben a virágjaival!


A rajzokat 2018. március 23-ig személyesen vagy postai úton juttathatjátok el a Vojtina Bábszínházba (4026 Debrecen, Kálvin tér 13.). Képeitek hátoldalára ne felejtsétek el ráírni saját neveteket, életkorotokat, otthoni címeteket vagy iskolátok nevét és címét, illetve a rajzpályázat címét:


A virágot lépő lány nyomában


Képeitek közül az előadásban szereplő színészek választják majd ki a számukra legkedvesebbeket. A kiválasztott képek alkotóinak jutalma egy 3 fős családi belépő
A virágot lépő lány című játszószínházi kamarajátékunkra, valamint egy az előadásról készült fotómontázs, melyet az alkotók és a színészek aláírásukkal látnak el.


Képeiteket bábszínházunk Gyerkőcfalán most is kiállítjuk majd, így ha betértek hozzánk, viszontláthatjátok alkotásaitokat.


Jókedvű rajzolást kívánunk!

 

Gyermekelőadás: 1.200 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 1.200 Ft / fő
Felnőttelőadás: 1.200 Ft / fő
Gyermek-előadásokra szóló bérlet: 3.500 Ft / fő

Kedvezményes jegyár három vagy többfős családok részére:

Gyermekelőadás: 1.000 Ft / fő
Játszószínházi foglalkozás: 1.000 Ft / fő

Szeretne értesülni a legfrissebb
bábszínházi információkról?

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

4026 Debrecen, Kálvin tér 13. +36 (52) 418-160 vojtina@vojtinababszinhaz.hu
Vojtina Bábszínház © 2016 - 2018 Minden jog fenntartva!